Revolucionārā pozitīvā apmācība pie GERARD O'SHEA 31.oktobrī - 2.novembrī!!!
ONLINE REĢISTRĀCIJA

Ikdienas apmācības lekcija!

Plaši pazīstamais treneris Džerards O'Shea no Zviedrijas vadīs lekciju par praktiskām apmācības lietām, kuras ir aktuālas jebkuram suņa saimniekam ikdienā. Lekcijas pamatdoma ir, kā uzlabot attiecības ar suni un panākt abpusēju sadarbību, neizmantojot spēku, bet gan prātu. Uzzināsiet mūsdienu apmācības pamatprincipus, kā arī to, ar ko šī apmācība atšķiras no pierastajām metodēm, notiks arī suņu demonstrējumi. Lekcijā stāstīs gan par kucēnu un jaunu suņu, gan pieaugušu stūrgalvju apmācību, tāpat arī treneris atbildēs uz daudziem klātesošajiem aktuāliem jautājumiem - kā iemācīt suni nevilkt pavadu, neļaut ēst drazas, kā iemācīt jautrus trikus un citas interesantas lietas.

Kad: Piektdien, 31.oktobrī no 18:30 - 21:00 ar tulkojumu latviešu valodā.
Kur : Suņu centrā BEST IN SHOW - Biķernieku ielā 121 (vieglāk atrast pēc Ulbrokas 46)
Valoda: Angļu valodā ar tulkojumu uz latviešu valodu
Cena: 20 Ls (bez suņa)

 

Pamata līmeņa izstāžu apmācība

Revolucionārā Džerarda O'Shea hendlinga apmācība - šis kurss ir lielisks bāzes kurss visiem pozitīvās apmācības piekritējiem. Džerards O’Shea ir starptautisks FCI tiesnesis, suņu audzētājs un profesionāls hendlinga speciālists, kurš vada apmācību, kas ir pieprasīti visā pasaulē - ASV, Austrālijā, Kanādā, Jaunzēlandē un Eiropā. Kursa galvenā ievirze tiek vērsta uz daudz un dažādām mūsdienu apmācības metodēm – šeipingu, klikera treniņu, mērķa treniņu u.c. Kursa laikā uzzināsiet ļoti daudz atraktīvas un plašas informācijas par izstāžu aizkulisēm, notikumiem un noteikumiem, noskaidrosiet, kā tos vislabāk izmantot savā labā. Galvenais apmācības mērķis:

*attīstīt suni par veiksmīgu izstāžu suni,
*panākt, lai suns sevi parāda no labākās puses īstajā laikā,
*pareizi motivēt viņu,
*spēlēties tā, lai sunim ir interesanti,  
*prast piesaistīt uzmanību vajadzīgajā brīdī,
*panākt, lai sunim izstādes rada tikpat lielu prieku, cik viņa saimniekam.

Šis ir vispopulārākais un visnoderīgākais apmācības kurss cilvēkiem, kuri nekad nav izstādījuši savu suni, varbūt jau izstāda suņus, bet gribētu un varētu to darīt vēl daudz labāk ,vai arī vēlas piedalīties nodarbībā ar citu/nepieredzējušu suni! Nodarbībā ir gan teorētiskā, gan praktiskā apmācības daļa! Dalībnieki ar suni piedalās praktiskajā daļā, taču pats pasniedzējs vienmēr rekomendē pirmajā reizē nodarbību apmeklēt bez suņa, jo jaunās informācijas apjoms ir ļoti liels. Tāpat ir vēlams nākt tieši uz pamatkursu arī atkārtoti, ja Jūsu signāla iemaņas vēl nav tik labas, kā vēlētos. Džerarda kursi nekad neatkārtojas, un ieguvēji ir visi, kuri tieši pašas pamata lietas ir apguvuši tiešām pamatīgi :)

Kad: Sestdien, 1.novembrī no 13:00 - 17:00 un mācību turpinājums
Svētdien 2.novembrī no 10:00 - 14:00 (kopā 8 stundu apmācība)

Kur: Suņu centrā BEST IN SHOW - Biķernieku ielā 121 (vieglāk atrast pēc Ulbrokas 46)
Ierobežojumi: ne vairāk par 30 dalībniekiem ar suni, iepriekšēja pieteikšanās un priekšapmaksa.
Valoda: Angļu valodā ar tulkojumu uz latviešu valodu
Cena: 35 Ls (bez suņa) līdz 65 Ls (ar suni)

Piezīme: Nodarbības var apmeklēt gan ar suni, gan bez suņa. Apmeklējot kursus kopā ar suni, Jūs piedalīsieties praktiskajās nodarbībās, savukārt bez suņa būsit tikai vērotājs.


Augstākā līmeņa hendlinga apmācība - tikai tiem, kuri jau ir bijuši Džerarda kursos

Ja esat pilnībā apguvuši pamata kursu un esat gatavi turpinājumam, tad pirmo reizi organizējam "teicamnieku" grupu - piedalīties drīkst tikai tie dalībnieki, kuri vismaz vienu reizi ir piedalījušies Džerarda pamata kursā ar suni, ir ļoti labi apguvuši īpašo signālu, suns šo signālu zin un saprot. Saimnieks vēlas pilnveidot savas hendlinga iemaņas līdz spīdošam līmenim un strādā ar suni regulāri. Būsim aktīvi - laiks treniņam vēl ir, jo šoreiz šī būs patiešām augsta līmeņa apmācība!

Kad: Svētdien, 2.novembrī no 17:00 - 21:00

Kur: Suņu centrā BEST IN SHOW - Biķernieku ielā 121 (vieglāk atrast pēc Ulbrokas 46)
Ierobežojumi: Vismaz 1 reizi esat piedalījušies Džerarda pamata kursā ar suni, ne vairāk par 30 dalībniekiem ar suni.
Valoda: Angļu valodā ar tulkojumu uz latviešu valodu
Cena: 20 Ls (bez suņa) līdz 35 Ls (ar suni)

Piezīme: Nodarbības var apmeklēt gan ar suni, gan bez suņa. Apmeklējot kursus kopā ar suni, Jūs piedalīsieties praktiskajās nodarbībās, savukārt bez suņa būsit tikai vērotājs. Iesp ejamas atlaides, ja apmeklēsiet visas 3 nodarbības, sīkāka informācija - kristine@liberta.lv!

!!! VĒLOS PIEDALĪTIES !!!

Informācija dalībniekiem!!!

Pasaulē plaši pazīstamais pasniedzējs Džerards O'Shea (Zviedrija) ir starptautisks FCI tiesnesis, audzētājs un profesionāls hendlinga speciālists, kurš vada apmācību kursus, kas ir pieprasīti visā pasaulē - ASV, Austrālijā, Kanādā, Jaunzēlandē un Eiropā. Džerards O’Shea nodarbojas ar suņiem jau 32 gadus un nu jau sesto reizi hendlinga apmācības kurss notiks arī Latvijā. Kursa galvenā ievirze tiek vērsta uz daudz un dažādām mūsdienu apmācības metodēm – šeipingu, klikera treniņu, mērķa treniņu u.c. Lekcijās viņš sniedz ļoti daudz atraktīvas un plašas informācijas par izstāžu aizkulisēm, notikumiem un noteikumiem un kā tos vislabāk izmantot savā labā. Galvenais apmācības mērķis tiek vērsts uz to, kā attīstīt suni par veikmsīgu izstāžu suni, kā panākt, lai suns sevi parāda no labākās puses īstajā laikā, kā pareizi motivēt viņu, kā spēlēties, kā piesaistīt uzmanību vajadzīgajā brīdī, kā panākt, lai sunim izstādes rada prieku tik pat cik viņa saimniekam. Šis ir vispopulārākais un visnoderīgākais apmācības kurss cilvēkiem, kuri jau izstāda suņus, bet gribētu un varētu to darīt vēl daudz labāk! Nodarbībā ir gan teorētiskā gan praktiskā apmācības daļa!

Taču Džerards vienmēr atgādina, ka viņš nebūt nav "Harijs Poters" un, ka izstādēs ne vienmēr pietiks ar labu hendlingu, lai iegūtu uzvaras (patiesībā daudz tiek runāts arī kas vispār ir uzvara - rozete vienā izstādē par katru cenu vai suņa harizmas saglabāšana). Suņa anatomiju šajos kursos mēs nepārveidosim un arī brīnumnūjiņas Džerards neizdala, viss ir balstīts uz mūsu pašu darbu ikdienā ar suni!!! Taču šie kursi nebūt nav tikai par izstāžu lietām - Džerards ļoti daudz stāsta par to, kā šos šeipinga apmācības principus izmantot ikdienā - viss ir balstīts uz pozitīvu saikni starp saimnieku un suni! Jau sen ir laiks aizmirst par vismaz 50 gadus novecojušajām apmācības metodēm, piemēram, pavadas raustīšanas, bezierunu komandas un asās kaklasiksnas - mēs dzīvojam citā gadsimtā un arī suņus jau sen var apmācīt ar pozitīvām metodēm! Es zinu, ka mums izdosies :)

 

Hendlinga kurss (2007.gada jūlijs)

Ikdienas apmācība un hendlings Rīgā (2008.gada aprīlis)

Hendlinga kurss Rīgā
(2008.gada jūlijs
)

Anatomijas kurss Helsinkos (2008.gada septembis)


 

 

 

!!! VĒLOS PIEDALĪTIES !!!

 

INFORMĀCIJA HENDLINGA NODARBĪBAS DALĪBNIEKIEM

 

Vairāk informācija - kristine@liberta.lv vai +371 29299668.
Informatīvi atbalsta: