Multi CH, JWW-06 Malozi Habiba "Habe"

(INT, VDH, HU, AU, CZ CH Chipangali's Kadani x INT, FI, EST, LV CH Malozi Elimika)

D.O.B.13.06.2005, imp. Somija
kviešu krāsa, tumšas acis, melns deguns,
HD: B/A ED: 0/0 Augums: 63 cm Svars: 34kg

(Habe BIS Junior & JWW'06 - 1,5 gadu vecumā)

BEST IN SHOW Juniors - World Winner 2006
Junior World Winner 2006

 

Somijas, Dānijas, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltijas, Baltkrievijas, Slovēnijas, Gruzijas un Azerbaidžānas Čempione
Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltijas, Baltkrievijas Junioru Čempione

Kvalificēta CRUFTS 2007/2008, Kluba Uzvarētāja 2007
BH apmācības un temperamenta pārbaude nokārtota

BIS-1, BIS-4, BIS-5 juniors, BIS-2 kucēns
4x BIG-1, BIG-2, 2x BIG-3, 2x BIG-4, BIG-5
11x BOB, 5x BOS, 5x BOB kucēns
18x CAC , 3x CACIB, 8x JCAC, 35x EXC1

 

Iepazīstieties - Malozi Habiba - mūsu visskaistākā un vislabākā suņu meitene pasaulē! Habīte (tā mēs saucam viņu mājās) ir Rodēzijas ridžbeka šķirnes kucīte. Habīte is dzimusi Somijas saudzētavā MALOZI- milzīgs paldies audzētājai Tuija par mīļo brīnumu!

Pati Habuce ir pierādījusi savu šarmu ne reizi vien - taču īstā zvaigžņu stunda bija Pasaules Suņu Izstādē 2006 - Poznaņā, kur Habuce paveica ko pilnīgi neticamu - uzvarēja visus izstādes juniorus iegūstot Best In Show titulu un kļuva par Junioru klases Pasaules Uzvarētāju 2006! Ar šo brīnišķīgo uzvaru Habuce ir atstājusi savu ķepu vēsturē - kas tāds vēl nekad nebija bijis, Latvijā dzīvojošs suns ir BIS ieguvējs šādā izstādē... Mums visiem vajadzēja ilgu laiku, lai tam tiešām noticētu :) Arī turpmākā izstāžu karjera Habei jau ir izvērtusies vairāk nekā fantastiska - Habuce ir pirmais ridžbeks Multi čempions Latvijā!

Habe ir ļoti atjautīga un mācīties griboša meitene - jau kopš 4.mēnešu vecuma mēs esam regulāri reizi nedēļā nodarbojušās ar paklausības apmācību un rezultāti ir kā uz delnas - Habe ir pirmais ridžbeks ar veiksmīgu BH testa pārbaudi - šajā testā pārbauda gan zināšanas paklausībā (obedience), gan suņa temperamentu un reakciju uz nepierastām situācijām, svešiem cilvēkiem un dzīvniekiem. Arī adžilitī Habei ļoti patīk, cerams, ka nākošajā vasarā atkal varēsim atsākt šīs aizrautīgās nodarbības, kuras Habuce vienmēr gaidīja ar vieslielāko nepacietību.

Habītei ļoti patīk ērtības (lasīt - dīvāni, mīksti paklāji, ādiņas, gultas gan tikai īpašos gadījumos utt) un saule, nu kā jau īstam Āfrikas suņabērnam pieklājas:) Habe var stundām gulēt pie degoša kamīna, par kastu nebūs nekad! Habe un mūsu dēli Leo un Larss ir nepārspējami draugi, visi kopā var dauzīties pa paklāju vai dārzu stundām ilgi. Habucei ir daudz suņu draugu un arī kaķi mūsu metenei ir mīļi rotaļu biedri. Mums ir milzīgs prieks un lepnums par mūsu gudro un mīļo Habuci!