Mūsu mazie kucēni jau ir tikuši pie vislabākajiem saimniekiem! Iepazīstieties ar jaunajiem LIBERTA radiniekiem :)

PUIKAS
ASADI ARI LIBERTA - īpašnieki Ilvija Vītola & Kristīne Liberta, Latvija

Asadi dzīvo Garupē un izklaidējas kopā ar lielo Renci. Iznesīgais siržu lauzējs noteikti būs pamanāms izstāžu ringos pēc kāda laiciņa :)


AKELLO ARI LIBERTA - īpašnieks Viesturs Āboliņš, Latvija

Rego dzīvo Limbažos un tā kā Viestura hobijs ir medības, tad garas un aizraujošas pastaigas mežā būs laba puišu kopīga izklaide!

AMONDI ARI LIBERTA - īpašnieks Tadas Visockas, Lietuva

Visaktīvākais puisis Amondi ir mūsu lepnais pārstāvis Viļņā - mēs ļoti ceram uz jau drīzu tikšanos izstādēs.

ARTEMIS ARI LIBERTA - īpašniek Kai-Uwe Schmidt, Vācija

Coopers dzīvo netālu no Koblenzas un bauda 2 lielisku ridžbeku kompāniju diendienā.

AYO ARI LIBERTA - īpašniek Jānis Mellups, Latvija

Ayo noteikti būs vissportiskākais ridžbeks, jo Jānis ir aktīvā dzīvesveida piekritējs - ziemā Ayo varēs satikt Siguldas kalnos pie snowborda trasēm un vasarā visticamāk varēsiet viņus atrast Bērzciema pludmalē pūķojot :)

MEITENES
ALIZETI ARI LIBERTA - īpašnieks & audzētājs Kristīne Liberta, Latvija 

Mans sapnis par 2 ridžbekiem pie kamīna ir piepildījies - mazā saulespuķe Ali ir mūsu meitene un sastādīs mamma Habucei kompāniju gan ikdienā, gan nākošajos izstāžu izbraukumos :)

ARIEL ARI LIBERTA - īpašnieki Vija Paisuma & Kristīne Liberta, Latvija
Ariela arī dzīvo Ikšķilē, pavisam netālu no mums un tāpēc ir biežs ciemiņš mūsmājās :) Vijai ir lieli plāni attiecība uz mazo princesi, tāpēc pilnīgi droši varu apsolīt Ari satikt gan izstādēs, gan cita veida izklaidēs un sporta viedos!

ARETA ARI LIBERTA - īpašnieks Sanita Kupše, Latvija

Amizantā dzīvsudraba spindzele Areta dzīvo Liepājā pie jūras un ļoti cenšas iedraudzēties ar nopietno kaķi - Gusta kungu. Zinot neatlaidīgās meitenes raksturu, es esmu pilnīgi pārliecināta, ka viņai tas izdosies :)

AMBER ARI LIBERTA - īpašnieks Galina Grigoryeva, Krievija

Mūsu dzintardeguntiņa īpašniece Amber ar zvaigznīti uz krūtīm ir devusies dzīvot uz Pēterburgu pie ļoti jaukiem un gādīgiem saimniekiem. Galina un Andrejs darīs visu, lai mazā zaigznīte veiksmīgi mūs pārstāvētu arī izstādēs.

ABENI ARI LIBERTA - oīpašnieks Līva Ozola, Latvija

Leli ir visīstākā Rīgas dāma un nākotnē priecēs Ziedoņdārza iemītniekus ar savu klātbūtni parkos un dārzos :) Pagaidām Leli vislabākā draudzene noteikti ir jaukā bīglu meitene Binnija.

AISHA ARI LIBERTA - īpašnieks Rolands Dedels, Latvija

Aisha ir kārtīga lauku meitene - Lubānas plašumi un ezeri ir tagad viņas pārziņā. Aisha pavadīs  daudz laika garās meža pastaigās un mēs noteikti brauksim ciemos baudīt Latgales skaisto dabu :)

ATHENA ARI LIBERTA - īpašnieks Ilze Burkevica

Asi dzīvo netālu no Rīgas kopā ar mazo melno suņu meiteni - Merilinu. Lai arī augumu starpība jau ir tagad, taču tas nav šķērslis jautrām meiteņu spēlēm un skriešanām :)