Mūsu Amre ir pirmā Selkirkas rekss šķirnes kaķenīte Baltijā un Skandināvijā. Viņai ir sprogaina gara spalva (SRL) melnā krāsā, viņa ir dzimusi 26.07.2002.

Amre ir dzimusi un augusi Vācija un kopš 2002. gada rudens ir kļuvusi par mūsu audzētavas pirmo lolojumu:) Laikam tāpēc, ka jau kopš bērnības Amrei ir pieradusi ceļot, viņai nav ne mazāko pretenziju ne pret braukšanu automašīnā, ne lidošanu lidmašīnā. Amre ir ļoti mūsdienīga kaķenīte un burvīga mamma saviem kaķēniem.

Laipni lūdzam apmeklēt galeriju, lai apskatītu Amres bildes un kaķēnu lapu, lai uzzinātu par nākamajām reksīšu paaudzēm. Amre ir sterilizēta un vairāk kaķēnu mūsu skaistajai kaķenītei nebūs, taču ir izaudzināti 9 lieliski kaķa bērni un tas ir dikti labs darbiņš bijis!

Amres ciltsraksti -

tēvs

Moschino’s Hunphrey Bogart

PER n

EC Son of a blank von der Klingelwiese

PER n

CH Topcattery’s Renegade PER d

GIC Qdpies Point Black PER b

IC Silberpappel’s Sarotti Baby

PER b

CH Qdpies No Guts No Glory PER b

Chocolate-Primavera PER b

māte

Karline von der Spitzenstadt

SRS a

PR Insiders Curly Carlson

SRL a

Diamonds Snowflake Leopold SRS as 24

Insiders Yvett EXO a 33

Lea von der Spitzenstadt

PER ns 21

Insiders Smokie EXO ns

Insiders Antonella PER us24

Kopš 2007.gada sākuma Amre kopā ar Rikikī ir pārcēlusies dzīvot uz Siguldu pie vīra vecākiem, sākumā tas bija novājēšanas nolūkos, jo abām dāmām dikti patika ēst kaķēnu barību no Ninas bļodas, bet vēlāk viņām tur ļoti iepatikās, ka visi kopā nolēmām šādu kaķu kārtību arī atstāt. Vīra vecākiem pavisam nesen bija nomirusi viņu kucīte un māja likās tukša, tāpēc abas kaķu dāmas dikti fiksi tika iemīlētas un tiek bezgala lutinātas :) Mēs braucam kaķu dāmas bieži apciemot un viņas vienmēr mūs arī sagaida - par Habi gan vairs nepriecājas, bet pārējie visi ir zināmi un gaidīti :)