Mūsu 100% sprogainie selkirkas rekss kaķēni piedzima 22.11.2008! Visi kaķēni ir atraduši sev vislabākos jaunos saimniekus!

Tēvs: ICH Bocman of Beatriche

      

Mamma: Nina Ricci v. Sturmcastle

 

DOB - 19.08.2006
British Shortair  - BRI a

Bocmanis ir ļoti jauks un galants puisis, Ninu sagaidīja neuzbāzīgi, bet ar lielu interesi! Bocmanis ir lielisks britu runcis un jau daudzu skaistu kaķēnu tētis! Izstāžu panākumi ir bijuši ļoti iespaidīgi, bet kas man ir pats svarīgākais, ka Bocmanis ir ar ļoti saiedrisks un ar nosvērtu temperamentu.

 

DOB - 10.07.2006
Selkirk rex longhaired (homozygot) - SRL as 33 non
Ninuci mēs atvedām no Vācijas un kopš pašas pirmās dienas, zinu, ka perfektāka kaķa uz šīs pasaules nav! Pēc pirmā uzaicinājuma Nina būs man klēpī un skaļi murrās, visur sekos mājas gaitās un ar prieku paspēlēsies ar suņu meitenēm. Bet ja man nebūs laika, viņu bužināt pa klēpi, tad pacietīgi gaidīs blakus, kad es pārdomāšu. Labāku kaķi nevar vēlēties! Absolūti fantastisks raksturs un skruļļi!


 Mums ir 4 sprogaiņi - 1 puisītis un 3 meitenes - visi īsspalvaini un sprogaini!

PS - kādēļ tētis ir Britu īsspalvainais? Selkirkas rekss ir salīdzinoši jauna škirne un līdz 2015.gada ir atļauts pārot ar BSH, jo mūsu sprogu gēns ir dominējošais, tādēļ arī mazuļi ir sprogaini un pilntiesīgi selkirki ar sprogainu kažoku, lokainām ūsām un uzacīm un reksīgo attieksmi pret dzīvi!

Kittens 10 weeks old





LV* Lamblike Eiro Eldorado
burvīgs sprogainis, vienīgais brālītis, vienmēr un visur pats pirmais, kā jau drosmīgam zēnam pieklājas! Pats pirmais sagaidītājs pie druvīm mājās nākot un pēdējais, kas aizies gulēt :)

Eiro dzīvo Rīgā, aktīvi spēlējas ar savu lielo kaķu brāli Frīdi, foršajām meitenēm Gretu un Evitu un bauda visus kaķu labumus!



LV* Lamblike Essi Encour
pufīga, fantastiski sporgaina un lieliski izskatīgs zila sprogu meitiņa - dažreiz apdomīga, bet visbiežāk jautra un rotaļīga. Mīl bieži iekārtoties uz spilvena un pasnaust pie kamīna blakus suņiem. Kažoks ir tik mīksts, ka gribot negribot roka pati sāk mazo bužināt, to nevar izstāstīt, šī meitiņa ir japatausta pašam :)

Essīte arī ir kļuvusi par Rīdziniece, tiek lutināta ar mazo meiteņu izklaidēm un visiem citiem labumiem :)

LV* Lamblike Ella Eclair
mūsu skaistā un elegantā  princese, zili sudrabota meitenīte ar gaišāku krāsojumu uz ķepiņām - nosvērta un ļoti prātīga, īsts un priekšžīmīgs klēpjkaķis ar vissprogainākajām ūsām! Noteikti būs liels potenciāls izstādēm :)

 

Elliņa arī ir Rīdziniece, sākumā Ella izlikās tāda mierīgāka, bet aizbraucot mājās izskatījās, ka ir iemainīta ar palidni Elfiņu :)

LV* Lamblike Elfie Ebony
zili sudrabota meitenīte ar skaistu kronīša zīmi uz pierītes - aktīva un ļoti skaista meitene, vienmēr jautra un gatava ķert savu asti, ja sava aste jau ir apnikusi tad ķeramies pie citām - brāļa, māsu, mammas, vai Habes astēm un jautrība mājās ir garantēta :)

 

Elfiņai ir 100% rakstura saderība ar savu jauno 4 gadus veco saimnieci Zani, abas kopā iet gulēt pusdienas laiku un  ir pavisam nešķiramas :)

 

 


Ja vēlaties kļūt par nakošo selkirkas rekss šķirnes kaķēnu saimniekiem, laicīgi rakstiet man ziņu -  kristine@liberta.lv var arī zvanīt - 371 29299668 vai atstāt ziņu mūsu kontaktu lapā!

Vairāk bildes atradīsiet galerijā!

Kaķēnu ciltsraksti:

Tēvs:

ICH Bocman of Beatriche

BRI a
(blue)

ICH Rainboy Joyiful Cat

BRI a

WCH Borman Shalatur
BRI c

 
 

GICh Dora Shalatur
BRI a

 
 

LT* Kates Akis Beatrice

BRI a

EC Beberis Miauka
BRI c

 
 

CH Zydroji Zvaigzde Jovilga
BRI a 21 33

 
 

Māte:

Nina Ricci v. Sturmcastle


SRL as 33 non
(blue silver  point)

Cassander v. Sturmcaslte

SRL blue golden

Insider’s Dreamboy
PER blue shaded

 
 

Insider’s Black Sun
SRL black

 
 

Coolrunnings Dolly Blue

SRL blue point

CH Insider’s Curly Carl
SRL seal point

 
 

Adams Girl
SRL blue point