Mūsu pirmie Devonas Rekss kaķēni ir klāt - 07.09.2007

Mamma- LV*Highleg Run Chick

Tētis - S* GIGGLE'S RUTILATED QUARTZ
krāsa - DRX ds 03 (sarkani dūmakains bikolors)
krāsa - DRX ds 03 (IV)
DOB - 13.12.2005
Audzētājs - Wickman Marie, Zviedrija
Īpašnieks - Alekseious Oksana, Vācija

Kikai bija problemātiskas dzemdības un tā dēļ tika veikts ķeizargrieziens. Piedzima 4 mazuļi, taču diemžēl viens kaķēns nebija gana stipris lai paliktu šeit un tā nu mēs esam par 3 skaistiem kaķa bērniem bagātāki -

  • LV* LAMBLIKE DOMINO - bikolora runcītis ar absolūti skaistām un simetriskām zīmītēm - baltas zeļītes, pierīte, melns degungals un piedzimstot praktiski nekādas spalvas - mazais spociņš - sfinksiņš :P Nu jau sāk apaugt ar mazu pūciņu - REZERVĒTS.

  • LV* LAMBLIKE DANTE - Gaišas krāsas point runčuks - ar ļoti skaistu un blīvu viļņotu kažociņu, man ļoti atgādina mazu selkirkas reksēnu :) REZERVĒTS.

  • LV* LAMBLIKE DAFFODIL - Bruņurupuča krāsojuma kaķenīte - ļoti aktīva ar smuku sprogainu spalvu un amizantām rudām zīmītēm uz deguna, pieres un ķepām. REZERVĒTA.

Mamma un kaķēni jūtas lieliski, visi mazuļi jau ēd sauso barību, nemitīgi rotaļājas, prot pavisam patstāvīgi jau lietot WC un zin, cik slapja un liela mēle ir mūsu Habei :) Visiem trim mazuļiem jau ir atrasti paši labākie un atbilstošākie jaunie saimnieki - mēs Jūs vienmēr gaidam ciemos!

Vairāk bildes atradīsiet D kaķēnu bilžu galerijā...

Sīkāku informāciju par kaķēniem var iegūt rakstot- kristine@liberta.lv , zvanot +371 29299668 vai Chat with me . Visi kaķēni ir ar FIFe ciltsrakstiem un uz jaunajām mājām dosies ne ātrāk kā 3 mēnešu vecumā pēc visu vajadzīgo pošu saņemšanas.