Unikāls suņu aksesuāru klāsts aktīviem suņu entuziastiem  EzyDog - viss par un ap suņiem - oriģinālās triecienu absorbējošās pavadu sistēmas, ūdnensizturīgās neoprēna kaklasiksnas, komfortablās peldvestes un citi unikāli produkti jūsu mīlulim. EzyDog nodrošina izturību, drošību un komfortu gan jums, gan jūsu sunim! Mūsu uzņēmums ir Austrālijas kompānijas EzyDog oficiālais izplatītājs Baltijā. 

Ezydog lielākais  lepnums ir pirms 10 gadiem patentētās oriģinālās triecienu absorbējošās pavadas ar ergonomisku gumijas vai mīkstu neoprēna rokturi un integrētu trieciena absorbējošo joslu, kas pasargās Jūsu suni un Jūsu locītavas no trieciena. Ezydog pavadās un kakla siksnās ir iestrādāts atstarotājs, kurš nordrošinās  labu pamanāmību tumšajā laika periodā, tādējādi rūpējoties par Jūsu droši'bu.  Pavadas ir gan ergonomiskasm gan vizuāli  pievilcīgas - sarkanā, zilā, melnā, lillā, kamoflāžas un rozā krāsā. Pavadas ir izgatavotas no materiāla, ko izmanto trosēm mašīnu vilkšanai, pavadas ir ļoti izturīgas, nepaliks netīras un suņi šo materiālu negrauž. Visas Pavadas ir kombinējamas ar pagarinājumiem - iegūstot vienu garāku pavadu vai kompleksu pastaigu pavadu 2 suņiem.

CUJO

Ērts gumijas rokturis sniedz labu satvērienu, trīs punktu piramīdas sistēma pasargā plaukstu no saspiešanas un vienmērīgi sadala dzīvnieka svaru uz roku. Šis rokturis savienojumā ar triecienu absorbējošām īpašībām nodrošina perfektu kontroli un komfortu.

64cm gara ar 15 cm elastīgo joslu lieliem suņiem. Ideāla vietām ar intensīvu satiksmi, kur suns jātur tuvumā - 13Ls
100cm
gara ar 30cm elastīgo joslu vidējiem suņiem. Lieliska siksna suņiem, kas prot uzvesties un kam vajadīga telpa - 14Ls
180cm
gara pavada ar elastīgo joslu veidos tiešām garu pastaigu pavadu - 15Ls

Dodos iepirkties uz www veikalu!!!